POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE a S.C. MIKATELIER S.R.L

 

SC MIKATELIER SRL, societate comercială care funcționează în conformitate cu legile din România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/ 123/2017, cod de înregistrare fiscală RO36922575, cu sediul social în str. Acvilei, nr. 12E Bis, cam 1, Chiajna, jud. Ilfov, va respecta confidențialitatea și se angajează să o protejeze prin respectarea prezentei Politici de confidențialitate

În acest sens, depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că informațiile pe care le introduci în baza noastră de date sunt utilizate exclusiv in scopurile gandite de tine.

Datele personale pe care le prelucram

Cand efectuezi o comanda pe www.mikatelier.ro sau prin activarea mesajelor promotionale sau publicitare, SC MIKATELIER SRL va prelucra informatiile cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include:

  1. Datele personale furnizate de tine

Când comanzi un produs de pe site-ul nostru sau prin intermediul celorlalte metode ale noastre de contact (telefon, email, chat, Facebook sau orice retea de socializare, WhatsApp etc.), îți vom cere să ne furnizezi informații cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, adresa de facturare și/sau livrare, numărul de telefon, adresa de email.

Când te abonezi la Newsletter-ul de pe site-ul www.mikatelier.ro îți vom cere să ne furnizezi adresa ta de email.

Când ne scrii, folosind adresa de e-mail de pe site-ul nostru, îți cerem să ne furnizezi datele tale de contact: numele si prenumele, adresa de email, datele de facturare și/sau livrare, numărul de telefon.

   2.Datele cu caracter personal pe care le colectam automat

Când vizitezi site-ul www.mikatelier.ro, colectăm automat anumite informații, care includ, dar nu se limitează la adresa ta IP, informații cookie, mai exact data și ora la care ai accesat serviciile noastre, hardware-ul, browser-ul pe care le folosești si informațiile despre sistemul de operare al computerului tau, cum ar fi setarile privind locatia de unde accesezi serviciile noastre.

   3.Datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre alte persoane

Când achiziționezi un produs de pe site-ul nostru sau prin intermediul oricărui alt canal (telefon, e-mail, chat, Facebook sau orice altă rețea de socializare, WhatsApp etc.),fie ca este pentru tine sau pentru a-l oferi cadou altor persoane putem solicita anumite detalii, cum ar fi: înalțime, prenumele (în cazul produselor personalizate) sau alte detalii de care avem nevoi pentru a realiza produsul tău. În aceste condiții, este responsabilitatea ta sa te asiguri că persoana ale cărei date cu caracter personal le-ai furnizat este informată despre acest lucru și a înțeles și a acceptat modul în care folosim informațiile respective, conform descrierii din Politica de confidențialitate.

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către Mikatelier.ro

Mikatelier.ro utilizează informațiile tale cu caracter personal stocate - detaliile furnizate la înregistrarea comenzii și activitatea pe care ai desfășurat-o pe site-ul nostru - în special pentru a îți ușura accesul pe site, pentru a îmbunătăți produsele și serviciile și pentru a te informa cu privire la ultimele produse de care ești interesat.

Este posibil sa folosim datele tale cu caracter personal exclusiv pentru urmatoarele scopuri:

  • emiterea facturii și /sau livrarea produselor comandate de pe site-ul nostru, www.mikatelier.ro, respectiv pagina de Facebook dedicată- Mikatelier.

  • Comunicarea cu tine -utilizăm datele tale cu caracter personal pentru a te contacta în legătură cu produsele pe care le-ai comandat de la noi. Este posibil să te contactăm prin email, telefon sau prin mesaje text. Metoda depinde de informațiile de contact pe care ni le-ai impărtașit anterior.

Motivele pentru care te-am putea contacta includ:

  1. Confirmarea comenzii de pe www.mikatelier.ro;

  2. Solicitarea anumitor detalii, cum ar fi: înalțime, personalizare produse.

  3. Răspunsul la cererile primite din partea ta atât pe e-mail cât și prin alte canale de comunicare (telefon, chat, Facebook sau orice altă rețea de socializare, WhatsApp etc.)

  4. Trimiterea, către tine, a unui chestionar sau invitatia de a ne oferi un feedback referitor la experiența avută cu noi, în urma achiziționării produselor noastre;

  5. Trimiterea, către tine, a altor informații sau materiale administrative, legate de produsele pe care le-ai achiziționat.

  • Activitati de marketing - utilizăm datele cu caracter personal furnizate de tine pentru activități de marketing, care pot include:

    • utilizarea adresei tale de email, pentru a îți trimite buletinul informativ (Newsletter) cu privire la produsele noastre. Acest lucru este posibil DOAR dacă te-ai inregistrat cu adresa de email pe www.mikatelier.ro pentru primirea newsletter-ului. Poți să te dezabonezi de la comunicarile de marketing prin email, în orice moment, făcând click pe link-ul Unsubscribe, inclus la finalul fiecărui email;

    • dacă participi la alte activitați promotionale pe care le desfășurăm, vor fi utilizate informatii relevante pentru administrarea acestor activități;

Nota! Este necesar să ai cel puțin 16 ani pentru a te abona la comunicările noastre de marketing prin email.

Destinatarii informatiilor cu caracter personal

Ca regulă,  SC MIKATELIER SRL nu va furniza (prin vânzare sau închiriere) către terți informațiile tale cu caracter personal. Cu toate acestea, Mikatelier va transmite informațiile către terți, când acest lucru este necesar în scopul prelucrării datelor, cum ar fi urmatoarele cazuri:

  • servicii de contabilitate, IT, webdesign, mentenanță site

  • Servicii de curierat/ Poșta Română (daca este cazul)

Durata stocării

Datele tale cu caracter personal vor fi șterse în momentul în care nu mai sunt necesare, în mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci cand îți retragi consimțământul (acolo unde este cazul) și nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi să mai stocăm în continuare aceste date.

Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt securizate impotriva amenintarilor si noi ne asiguram ca acestea sunt protejate de o infrastructura IT si masuri de securitate corespunzatoare.

Dacă descoperim orice încălcare a datelor cu caracter personal, care prezintă un risc pentru drepturile și libertățile tale, vom informa Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Vei fi informat cu privire la încălcarea datelor tale cu caracter personal, dacă acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile și libertățile tale.

Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ai următoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în condițiile prevăzute de lege:

  1. Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la tine. pe care le deținem;

  2. Dreptul la corectarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;

  3. Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor tale cu caracter personal;

  4. Dreptul de a îți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimțământ. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia;

  5. Dreptul la ștergerea datelor tale cu caracter personal, în situațiile în care ți-ai retras consimțământul, cînd prelucrarea nu mai este necesară sau când prelucrarea respectivă este contrară legii;

  6. Dreptul la portabilitatea datelor ce îți permite să transmitem o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la tine către o entitate indicată de tine.

În cazul în care ai intrebări cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau dacă dorești sa ne trimiți o cerere sau să îți exerciți oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam să ne contactezi la office@mikatelier.ro

Vom analiza fiecare cerere și te vom informa cu privire la acțiunile întreprinse, în cel mai scurt timp posibil, în termen de maximum o lună de zile. În cazul în care vom avea nevoie de mai multe informații de la tine sau dacă întâmpinăm dificultăți în soluționarea cererii tale, te vom informa fără întârziere cu privire la faptul că avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiză corespunzătoare a cererii tale.

Îți mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acorzi cu privire la datele tale cu caracter personal și pentru că ai alocat o parte din timpul tău citirii notificării noastre cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Te rugam, nu ezita să ne contactezi dacă ai întrebări legate de datele tale cu caracter personal și prelucrarea efectuată de noi a acestor date.

Prezenta Politică de confidențialitate se aplică din data de 25.05.2018.