Termeni și condiții

Mikatelier S.R.L. este societate comercială înregistrată în România în ianuarie 2017, conform legilor în vigoare, cu sediul social în judetul Ilfov, str. Acvilei nr. 12E bis, cam.1, CUI RO36922575, număr de telefon 0040 724 207 695, e-mail office@mikatelier.ro.

Vă rugăm să citiți integral termenii și condițiile de utilizare a acestui site. Dacă nu sunteți de acord cu aceștia, nu utilizați site-ul. Orice accesare a acestuia de către dv. e considerată ca o acceptare a termenilor și condițiilor stipulate în prezentul document. O dată ce ați introdus datele dv. în câmpurile solicitate la comanda unui produs, se consideră că sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Garantăm că datele dvs. cu caracter personal nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele pe care le stabiliți dv. personal (emiterea facturilor/livrarea coletelor cu produse). Prin utilizarea site-ului, se consideră că sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

Accesul vizitatorilor pe magazinul online (site-ul de față) și utilizarea acestuia sunt reglementate de legile românești în vigoare și de regulamentele în domeniu.

Mikatelier S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica oricând crede necesar conținutul și aspectul site-ului. În cazul unor schimbări majore, persoanele înscrise pe site vor primi din timp notificări prin intermediul unui newsletter, iar schimbările vor fi anunțate în prealabil pe site.

Prin lansarea unei comenzi online, confirmați că sunteți client, că aveți minimum 18 ani împliniți, că sunteți apt din punct de vedere al legii pentru a încheia contracte în numele dv. și că toate datele furnizate și necesare pentru achiziționare sunt corecte, complete și reale în momentul în care plasați comanda.

În cazul unor erori inerente mediului electronic, e posibil ca magazinul nostru să fie nefuncțional pentru scurte perioade de timp. De asemenea, sunt posibile erori umane, caz în care, dacă sunt semnalate, vom remedia în cel mai scurt timp posibil.

Ne rezervăm dreptul de a modifica, edita, șterge, suspenda sau întrerupe, temporar sau permanent, site-ul nostru și/sau informațiile, materialele, produsele și/sau serviciile disponibile prin acesta.

Dată fiind natura articolelor pe care le producem și le punem în vânzare - realizarea produselor din materiale textile, timpul de finalizare al unui produs poate dura intre una si zece zile lucratoare, în funcție și de amploarea proiectelor de lucru și a numărului de comenzi pe care le avem de dus la îndeplinire. De asemenea, produsele personalizate se realizeaza exclusiv pe baza de comanda. Prin urmare, multe dintre produse sunt pe stoc în număr limitat, cu posibilitatea lansării unei comenzi pentru culorile sau mărimile care nu se află pe stoc la momentul în care clientul respectiv dorește să achiziționeze unul sau mai multe produse.

Magazinul online www.mikatelier.ro este proprietatea Mikatelier S.R.L., ca și brandul Mikatelier. Fotografiile și descrierea produselor din fotografii sunt proprietatea exclusivă a Mikatelier S.R.L.

Mikatelier și alte semne, logo-uri și nume de servicii sunt în curs de înregistrare ca mărci ale Mikatelier S.R.L. și nu pot fi utilizate de terți în contexte care nu au legătură cu produse și/sau servicii ale Mikatelier S.R.L., cu excepția situației în care se obține acceptul/autorizația, în scris, de la Administratorul Mikatelier S.R.L.

Acest website, conținutul acestuia în integralitatea sa (texte, elemente grafice, logo, imaginile cu produse, alte imagini de pe site, clipuri audio sau video), postările de pe paginile de social media, precum și alte aspecte sunt protejate de reglementările legale privind drepturile de autor și alte legi de proprietate intelectuală în vigoare și reprezintă proprietatea Mikatelier S.R.L. Toate aceste drepturi sunt rezervate.

Vă este interzis:

* să reproduceți, să copiați, să vindeți, să distribuiți sau să exploatați site-ul nostru sau orice parte a conținutului acestuia, indiferent de scop, fără a fi obținut înainte acordul nostru scris;

* să colectați și/sau să reproduceți descrierile produselor sau prețurile acestora în alte contexte, fără citarea sursei și fără acordul nostru;

* să descărcați imagini sau să copiați informații în beneficiul unei alte afaceri și/sau să utilizați instrumente de extracție a datelor, roboți sau instrumente similare de colectare și de extracție de date;

* să modificați sau să asociați imaginile și/sau descrierile produselor de pe acest site cu alte imagini sau să aduceți atingere în vreun fel imaginii Mikatelier.

Aveți dreptul să imprimați copii rezonabile și să descărcați extrase din orice pagină de pe site-ul nostru doar pentru uz personal, fără posibilitatea publicării sau reproducerii în alt context.

Nu aveți dreptul să introduceți pe site-ul nostru viruși sau alte materiale dăunătoare, nu aveți dreptul de a încerca să obțineți acces neautorizat pe site-ul nostru sau să derulați alte activități ilegale sau care aduc atingere site-ului nostru, firmei, brandului sau clienților noștri. Dacă tipăriți, descărcați sau copiați orice parte a site-ului nostru și/sau folosiți aceste copii în moduri care încalcă acești Termeni de Utilizare, trebuie să returnați sau să distrugeți copiile materialelor pe care le-ați efectuat și în caz de distrugere, să oferiți dovezi în acest sens. Încălcarea dispozițiilor de aici poate constitui infracțiune și vă putem raporta autorităților competente, pentru recuperarea eventualelor daunele suferite și a ne proteja de astfel de acțiuni pe viitor.

Nu ne asumăm încălcarea legilor specifice anumitor țări de către persoane din țările respective care, prin legi specifice, interzic accesarea tipului de conținut prezent pe acest site. Cei care accesează site-ul nostru sfidând legile locale ale zonei în care locuiește o face pe propria răspundere.

Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau anula oricând accesul la site-ul nostru pentru orice persoană, dacă considerăm că încalcă acest document (Termeni și condiții) sau aduce daune firmei, brandului sau clienților.

Ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul pe Site-ul nostrum pentru vizitatorii care s-au înregistrat, cu excepția cazului în care se prevede altfel de legislația în vigoare. Pentru a trece prin procesul de înregistrare, va trebui să completați formularul de înregistrare disponibil pe site și să introduceți date reale. Ca urmare a înregistrării corecte, veți primi acces la cele mai noi informații legate de campanii, produse noi, știri relevante și reduceri, pe care le veți primi sub formă de newsletters. Accesul la aceste informații va fi permis numai în cazul în care și atâta timp cât aveți cel puțin 18 ani la momentul înregistrării, dacă toate datele furnizate de dv. sunt adevărate și complete, dacă ne veți informa la timp cu privire la modificarea datelor cu caracter personal (prin e-mail, la mikatelier.ro@gmail.com) și veți respecta această secțiune cu privire la înregistrare și Termenii de Utilizare.

Vă puteți înregistra o singură dată, cu o singură adresă de e-mail, pentru a vă crea un singur cont de client. Nu vi se permite să creați conturi suplimentare cu scopul de a abuza de funcționalitatea site-ului nostru sau a altor utilizatori sau să încercați să vă dați drept un alt utilizator. Această acțiune nu vă va aduce niciun beneficiu și, în astfel de situații, ne rezervăm dreptul de a vă suspenda contul.

Pentru a efectua o comandă nu este necesar crearea unui cont de membru. 

Puteți crea un hiperlink către site-ul nostru de pe un alt site sau document fără acordul nostru scris în prealabil sub rezerva condițiilor prevăzute în prezenta secțiune. Nu veți putea crea și folosi un astfel de hiperlink, dacă site-ul sau contextul respectiv este ilegal, defăimător, obscen, neadecvat, încurajează comportamente care pot fi considerate infracțiuni și dacă aduce atingere firmei noastre, brandului sau clienților noștri. Alegerea site-urilor pe care plasați hiperlink către site-ul nostru fără a avea acordul de la noi este pe răspunderea dv. Ne rezervăm dreptul de a vă solicita ștergerea respectivului hiperlink sau a oricărui alt document referitor la site-ul nostru, la produsele noastre sau la brandul nostru, dacă vom considera drept nepotrivit contextul în care este publicat.

Mikatelier S.R.L. nu poate fi răspunzătoare în cazul în care:

* o altă persoană intră în posesia datelor dv. de cont pe acest site (citiți mai sus despre politica de confidențialitate a datelor) 
* curierul întârzie nejustificat livrarea coletului cu produsul pe care vi l-am trimis 
* înregistrați pierderi rezultate din împrejurări independente de voința noastră rezonabilă și pierderi care nu sunt previzibile în mod rezonabil 
* site-ul este atacat și virusat de persoane rău-voitoare (despre asta, am scris mai sus în acest text).

Suntem răspunzători în cazul în care:

* un client înregistrează pierderi sau este afectat în vreun fel din vina unui angajat al Mikatelier S.R.L., ca urmare a unei fraude, a unei acțiuni intenționate sau a unei înșelăciuni săvârșite cu intenție de un angajat al nostru; 
* produsele nu sunt la standardele asumate și personalul nostru nu respectă legile în vigoare privind protecția consumatorilor.

Pentru a vă informa cu privire la promoții, campanii, reduceri vă putem informa doar cu acordul dumneavoastră prin inregistrarea adresei de e-mail la capitolul Newsletter (prima pagina a site-ului nostru).

Pentru alte detalii, accesați secțiunea Întrebări frecvente.

Pentru legislația privind protecția consumatorului, accesați secțiunea ANPC.

Pentru alte detalii, contactați-ne pe e-mail sau la telefon, disponibile pe pagina site-ului nostru, www.mikatelier.ro.

 

Multumim!

Echipa Mikatelier