3 tipuri de păturici potrivite pentru bebelușul tău în sezonul rece

3 tipuri de păturici potrivite pentru bebelușul tău în sezonul rece
Păturica este un obiect de care nu te poți lipsi în niciun anotimp, însă devine indispensabilă în lunile reci ale anului, atunci când ai nevoie de protecție și confort pentru un nou născut sau un copil mic.
Cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le urmărești când cauți o păturică sunt:
ü materialul din care este confecționată
ü capacitatea de a proteja bebelușul de frig fără ca acesta să se supraîncălzească
ü comportamentul și rezistența materialului în timp
ü ușurința în întreținere.
Îți prezentăm cele mai populare 3 materiale din care confecționăm păturici la Mikatelier pentru ca tu să poți alege modelul care se potrivește nevoilor bebelușului tău.

1. Plușul Minky este o opțiune excelentă pentru păturica celui mic pentru că este hipoalergenic, respirabil și ușor de întreținut. Textura sa extrem de moale, catifelată și care nu se scămoșează este un adevărat răsfăț pentru pielea delicată și sensibilă.
Dacă te-ai ghemuit vreodată sub o pătură moale, pufoasă și catifelată sau te-ai jucat cu o jucărie de pluș, sunt șanse să fi simțit minunata textură a țesăturii Minky. Este un material cu aspect de un puf care imită textura blănii de nurcă, de unde și numele său (în engleză mink înseamnă nurcă). A apărut la sfârșitul anilor 1970 și a câștigat rapid popularitate pentru aspectul său unic și senzația de lux pe care o oferea.
Proiectată inițial pentru produse pentru copii, cum ar fi pături și jucării de pluș, țesătura Minky a devenit de atunci o alegere îndrăgită și pentru alte articole, de la pijamale confortabile și călduroase până la decorațiuni pentru casă.
Plușul Minky pe care noi îl folosim este certificat conform STANDARD 100 by OEKO-TEX®, cea mai cunoscută certificare din lume pentru siguranța textilelor. Această certificare înseamnă că fiecare componentă a produsului, de la material la ața folosită și accesorii, a fost riguros testată în raport cu aproape 350 de substanțe chimice toxice.

2. Bumbacul este un material natural, ușor, moale și prietenos cu pielea sensibilă a celui mic și de aceea rămâne o alegere foarte potrivită pentru sezonul rece.
Se remarcă prin respirabilitatea excelentă, permițând circulația aerului, evacuarea transpirației și menținerea unei temperaturi optime pentru bebeluș în timpul somnului.
Bumbacul pe care îl folosim la Mikatelier nu prezintă riscuri pentru pielea sensibilă a bebelușilor deoarece provine din culturi crescute fără substanțe chimice dăunătoare.

3. Bumbacul tricotat este un material moale și ușor.
Datorită structurii lui dense, menține o izolație termică excelentă pentru bebeluș și îi oferă căldură și confort atât în casă, cât și dacă ai nevoie de un obiect care să asigure o protecție termică eficientă atunci când călătoriți.
Un avantaj al păturicilor noastre din bumbac tricotat îl reprezintă dimensiunile mari (80x95 cm sau 90x100 cm), astfel că le poți folosi ca spațiu sigur și călduros atunci când cel mic se joacă pe podea sau explorează curios lumea înconjurătoare.
Știm că bebelușii pot fi foarte activi în fiecare zi și de aceea lucrurile lor se murdăresc foarte repede. Dar acest lucru n-o să-ți dea mari bătăi de cap pentru că păturicile noastre sunt ușor de întreținut. Pot fi spălate și uscate cu ușurință și vor rezista foarte bine la uzură și multele spălări prin care vor trece de-a lungul timpului.

În magazinul nostru online găsești o mulțime de păturici realizate din aceste materiale de calitate superioară, într-o varietate de culori, imprimeuri și modele, astfel încât poți alege una care se potrivește cu nevoile bebelușului și preferințele tale. În plus, această diversitate îți permite să alegi nu doar funcționalitate, ci și s-o integrezi cu ușurință în design-ul camerei bebelușului, adăugând un element care se aliniază cu stilul actual al camerei sau, din contră, să faci o schimbare care să aducă un plus de farmec și personalitate spațiului dedicat micuțului fără să investești o sumă mare de bani.

Iar dacă dorești să dai o amprentă unică păturicii, îți punem la dispoziție o mulțime de opțiuni de personalizare prin tehnica broderiei computerizate – numele bebelușului, date sau momente importante din viața lui ori mesaje cu semnificații aparte.
Așadar, păturica nu este doar un obiect util, ci și o investiție în confortul și starea de bine a micuțului tău. Alegerea ei este o responsabilitate importantă, iar la Mikatelier ne asumăm această misiune cu grijă și pasiune și te ajutăm să alegi produsul potrivit pentru nevoile tale.

 
GAPG5ZPDX25ZE1

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!