Ce poti face pe 1 iunie pentru a castiga titlul de cel mai bun parinte?


Ziua Internațională a Copilului este mai mult decât o simplă ocazie de a le oferi cadouri celor mai mici membri ai familiei – este o zi dedicată celebrării bucuriei și purității copilăriei.
Prin tradiție, aceasta este momentul în care părinții, bunicii, și prietenii familiei se străduiesc să îndeplinească dorințele copiilor, dar și să contribuie la dezvoltarea lor armonioasă prin alegerea unor obiecte ce servesc ca instrumente de educație, de stimulare a creativității și de încurajare a interacțiunii sociale.

Iată câteva categorii de cadouri și beneficiile pe care le aduc dincolo de simpla bucurie a momentului deschiderii lor:

Dezvoltarea cognitivă. Cadourile care stimulează gândirea critică, rezolvarea de probleme și creativitatea, cum ar fi jocurile educative, seturile de construcție, cărțile și puzzle-urile sunt concepute pentru a provocare mintea copilului, încurajându-l să exploreze, să descopere și să învețe concepte noi, să își îmbunătățească memoria și capacitatea de concentrare, precum și să dezvolte abilități matematice și lingvistice esențiale.

Dezvoltarea emoțională. Jucăriile și jocurile care permit exprimarea emoțiilor și gestionarea acestora sunt vitale în formarea inteligenței emoționale la copii. Cadourile care implică jocul de rol cum sunt păpușile, figurinele tematice, costumele de super-eroi sau teatrul de păpuși le permit să exploreze diverse scenarii sociale și să învețe despre empatie și recunoașterea emoțiilor altora. Mai mult, acestea pot îmbunătăți abilitățile sociale ale copiilor, învățându-i despre empatie, negociere și lucrul în echipă.

Dezvoltarea fizică. Cadourile care implică activitate fizică, cum ar fi bicicletele, trotinetele sau mingile, contribuie la sănătatea corpului. Acestea nu doar că îi ajută pe copii să-și dezvolte reflexele și agilitatea, dar sunt esențiale pentru dezvoltarea motorie și prevenirea obezității infantile. Pe termen lung, încurajează și un stil de viață activ, care este fundamental pentru sănătatea viitorului adult.

Dezvoltarea coordonării și abilităților motorii. Cadouri precum instrumentele muzicale, kiturile de arte și meșteșuguri, sau jucăriile de îndemânare ajută la finisarea coordonării ochi-mână și a abilităților motorii fine. Aceste competențe sunt vitale pentru sarcini zilnice precum scrisul, desenul și alte activități școlare.

Dezvoltarea creativității și simțului artistic. Materialele pentru crearea de artă și meșteșuguri, instrumentele muzicale și seturile de experimente științifice stimulează imaginația copiilor. Acestea îi încurajează să experimenteze și să exploreze, să găsească soluții inovatoare și să-și exprime creativitatea în moduri diverse și originale.

Dezvoltarea socială. Cadourile care încurajează jocul în grup, cum ar fi jocurile de masă sau echipamentul sportiv, sunt excelente pentru dezvoltarea abilităților sociale. Prin acestea, copiii învață despre cum să colaboreze, să negocieze și să gestioneze conflictele, competențe sociale care le vor fi de folos pe tot parcursul vieții.
 


Cadouri Mikatelier potrivite pentru fiecare vârstă
 
La Mikatelier copiii sunt principalii beneficiari ai pasiunii noastre pentru lucruri frumoase și avem o mulțime de variante din care poți să alegi cadoul de 1 iunie.
Îți oferim câteva exemple pe care le creăm cu drag de fiecare dată.
 
Cadouri pentru copiii sub 3 ani
 
Body-urile și tricourile personalizate sunt cadouri unice și practice pentru cei mici.
În plus față de faptul că sunt un articol de bază în garderoba oricărui copil, personalizarea acestora cu nume sau un mesaj special încurajează exprimarea individuală a micuțului și creează ocazii pentru povești și amintiri prețioase.
Păturicile pentru copii sunt ideale pentru această grupă de vârstă, oferind confort și căldură în timpul somnului. Alegerea unei păturici din materiale hipoalergenice și ușor de întreținut garantează că micuții se pot bucura de ea fără griji. Este un cadou care aduce confortul unui obiect drag, menținându-se în topul preferințelor copiilor pentru utilizarea zilnică.
Păturicile de alint sunt foarte importante pentru confortul emoțional al bebelușilor. Fabricate din materiale moi și prietenoase, acestea devin rapid favoritele micuților, însoțindu-i în momentele de somn și de joacă.
Beneficiile lor se extind dincolo de simpla utilizare, ajutând la tranzițiile mai ușoare în absența părinților, cum ar fi momentele de adormire sau deplasările lungi, oferind în același timp o sursă constantă de confort.
 
Cadouri pentru preșcolari (3-6 ani)
 
Pernele în formă de animăluțe nu sunt doar pufoase și adorabile, ci și utile. Acestea pot servi ca decorațiuni în camera copilului sau ca suport confortabil în timpul lecturilor de seară sau al relaxării. Pernele oferă un sentiment de siguranță și protecție, în special în timpul nopții, și devin adesea companioni de nădejde pentru copii.
Penarele textile sunt un cadou perfect pentru preșcolari, combinând utilul cu plăcutul.
Cu design-uri atractive și colorate, penarele nu doar că organizează eficient creioanele, cariocile sau pensulele, dar sunt și ușor de curățat și întreținut.
De asemenea, folosirea unui penar ajută la dezvoltarea responsabilității personale și a organizării, pregătind copiii pentru școală și alte activități educaționale extrașcolare.
Săculeții pentru grădiniță nu sunt doar un simple obiecte pentru a transporta jucăriile, ci reprezintă un simbol al independenței copilului aflat în procesul de creștere, o expresie a personalității sale și, nu în ultimul rând, un ajutor de nădejde pentru părinți pentru o bună organizare și planificare a dimineților agitate.​​​​​​​

Alege cadoul cel mai potrivit pentru copilul tău dintre aceste opțiuni și noi te ajutăm să-l transformi într-un obiect unic și special prin personalizare.


 
GAPG5ZPDX25ZE1

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!