Cum poți să-i surprinzi pe cei dragi cu un cadou de Crăciun personalizat

Cum poți să-i surprinzi pe cei dragi cu un cadou de Crăciun personalizat
Este din nou acea perioadă a anului...
Te-ai săturat să dăruiești eșarfe, șosete sau dulciuri și stresul de a găsi cadoul perfect pentru cei dragi te face să te ascunzi într-un colț, rugându-te ca Moșul să facă o minune de Crăciun?
Nu te mai îngrijora, ai ajuns în locul perfect.  
Surprinde-i pe cei dragi cu ceva special și alege cadouri de Crăciun personalizate pe care le vor adora.

Am pregătit 10 idei de cadouri unice și memorabile pentru toți cei de pe lista ta, chiar și în cazul celor pentru care este foarte greu să faci cumpărături.

1. Set cadou Welcome Baby este un gift box de întâmpinare a nou-născutului – pentru o petrecere de tip Baby Shower care precede nașterea sau pentru prima întâlnire cu proaspeții părinți și bebelușul lor. Cuprinde: o păturică mare din bumbac și pluș Minky, o păturică de alint din bumbac și pluș Minky, un body personalizat. Toate produsele vin ambalate într-o cutie de cadou deosebită, care apoi poate fi transformată în cutie de amintiri.

2. Păturici pentru bebeluși – ideale în sezonul rece, atât pentru activitățile pe care le faceți în casă, cât și atunci când ieșiți la plimbare sau călătoriți cu mașina. Indiferent dacă alegi un model realizat din bumbac tricotat sau o păturică din bumbac și pluș Minky, îi vei oferi celui mic căldură, protecție și confort în lunile de iarnă.

3. Set cadou copii 0-3 ani conține o păturică-jucărie de alint confecționată din bumbac și pluș Minky și un body sau tricou din bumbac, brodat cu un soare zâmbitor.

4. Set cartonase Milestone pentru primul an de viață al bebelușului - un set unic și adorabil de 20 cartonase care te ajută să marchezi fiecare moment special din primele 12 luni din viața micuțului.

5. Set BIG Brother & LIL Brother – conține un tricou pentru copilul mai mare și un body pentru nou-născut. Poți sa personalizezi cadoul astfel încât frații să se simtă conectați unul cu celălalt și în același timp să le transmiți că sunt unici și speciali.


6. Set cadou pernă cu buzunar pentru carte și păturică – conține o pernă care are atașat un buzunar în care să păstrezi mereu la îndemână o carte pe care să i-o citești celui mic și o păturică mare cu două fețe (una din bumbac și cealaltă din pluș Minky). Cu ajutorul acestui set, poți construi micul vostru univers de conectare și dezvoltarea abilităților de comunicare ale copilului tău.

7. Pachet cadou Curcubeu pentru copii de peste 3 ani, alcătuit dintr-un penar din material textil cu 12 creioane colorate și o pernă mică în formă de ursuleț Panda, umplută cu material hipoalergenic.

8. Set personalizat pentru el și ea - compus din două prosoape moi din bumbac. Poate fi un cadou de casă nouă sau îl poți oferi unui cuplu de prieteni sau colegi care aniversează un număr de ani de când sunt împreună.

9. Șosete decorative cu motive de Crăciun – celebrele obiecte decorative atât de îndrăgite de oameni de toate vârstele, pe care le putem personaliza cu numele persoanelor dragi pentru care le cumperi.

10. Tricouri personalizate cu tematică de Crăciun – intră în atmosfera de sărbători alegând un tricou cu imprimeu haios. În plus, poți adăuga numele persoanei căreia i-l oferi sau un mesaj care să transmită bucuria și afecțiunea de a fi împreună.

La Mikatelier ne adaptăm în funcție de preferințele tale sau ale celor pentru care cauți cadourile. Poți alege dintr-o gamă variată de culori și imprimeuri, iar apoi noi personalizăm obiectele pe care le alegi cu mesaje relevante sau date importante.
Fiecare articol este creat cu grijă pentru a aduce bucurie și emoție și pentru a fi unic și memorabil. Și de aceea un cadou personalizat de la Mikatelier nu va trece neobservat și nu se va pierde în mulțime.
 
GAPG5ZPDX25ZE1

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!