De ce cadourile personalizate sunt mai valoroase decât cele în serie mare și foarte mare

De ce cadourile personalizate sunt mai valoroase decât cele în serie mare și foarte mare
De ce cadourile personalizate sunt mai valoroase decât cele în serie mare și foarte mare

Într-o eră în care standardul pare să guverneze, căutăm din ce în ce mai mult unicitate și semnificație în obiectele pe care le achiziționăm. Personalizarea devine astfel un mod prin care ne putem exprima individualitatea, dar și iubirea și atenția față de cei dragi.

Produsele cadou sunt printre cele mai potrivite pentru personalizare. Cercetările arată că unul din doi consumatori consideră că obiectele personalizate pot fi cadouri excelente deoarece arată că ai investit mai mult timp și efort să le selectezi, pe lângă faptul că te-ai gândit la un cadou.

Potrivit unui studiu realizat în 2019, unul din trei consumatori interesați de personalizare (34%) a considerat că produsele standard nu le satisfac așteptările. În plus, mai mult de jumătate dintre cei chestionați (51%) nu ar cumpăra produse de serie mare si foarte mare, ci ar opta pentru produse personalizate.

Iată câteva motive pentru care să folosești personalizarea atunci când cumperi un cadou:
  • să creezi ceva ce nu există este distractiv
  • cadoul pe care îl personalizezi capătă o valoare mai mare și îți evidențiază personalitate
  • oferi un obiect unic, care poartă amprenta ta și exprimă iubire, atenție și grijă
  • eviți să oferi produse realizate în serie mare, care nu transmit exact ceea ce îți dorești
  • îi poți inspira și pe alții cu modelele tale personalizate – de exemplu pe rețelele de socializare sau atunci când te întâlnești cu familia, prietenii sau colegii.

La Mikatelier, ne propunem să creăm cadouri care să se potrivească fiecărui om care ne acordă încrederea. Fie că este vorba despre o mamă iubitoare, un nou-născut sau un prieten apropiat, avem opțiuni de personalizare pentru fiecare gust și stil.

Poți fi implicat alături de noi în procesul de creare a unui produs de la început până la sfârșit, adică de la alegerea materialelor și dimensiunilor produsului și până la textul aplicat prin broderie sau cutia în care va fi împachetat cadoul.



 

Personalizarea nu este doar un serviciu la Mikatelier, ci este modul nostru de a spune că fiecare este special și demn de atenție și are puterea de a crea amintiri de neuitat.

 


 
GAPG5ZPDX25ZE1

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!