Despre mine si povestea Mikatelier

Despre mine si povestea Mikatelier

Bună, dragii mei!
 
M-am gândit ca primul meu blog post să fie o prezentare a pasiunii mele: Mikatelier, atelierul de creație de cadouri handmade personalizate.
Eu sunt Mihaela și am dat startul acestui minunat proiect atunci când fetița mea avea 3 ani. Și în continuare ea este prima sursa de creativitate în ceea ce privește produsele pentru copii. 😊

Mikatelier este atelierul meu în care îmi adun ideile și creez zilnic. Nimic nu îmi aduce mai multă bucurie decât procesul de creație. Încă de la început, am învățat că fiecare proiect nou vine cu o doză mare de energie, inspirație și creativitate, dar și multe idei, pe care le strângem și le punem în practică pentru clienții noștri. 
Proiectul meu a plecat de la ideea de a oferi cadouri unice și personalizate în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client.

Am început cu obiecte, decorațiuni și accesorii pentru casă si întreaga familie, iar în prezent gama noastră de produse s-a extins cu trusouri și lumânări de botez, păturici din bumbac, tricotate sau păturicile moi din material Minky, seturi cadou pentru bebeluși, hăinuțe și obiecte personalizate pentru copii. Câțiva ani am cochetat și cu crearea de bijuterii, pe care nu le-am abandonat, și îmi doresc sa îmbin bijuteriile cu articolele textile pentru a da unicitate produselor noastre.

Călătoria noastră a continuat cu dezvoltarea site-ului Mikatelier, www.mikatelier.ro, unde puteți explora și comanda dintr-o gamă variată de produse personalizate pentru voi și pentru cei dragi. Ne găsiți și pe pagina noastră de Facebook sau Instagram, unde ținem legătura cu voi și vă povestim despre cele mai recente noutăți și creații.

Ne dorim să facem parte din povestea voastră, aducând calitate și un strop de originalitate în fiecare produs Mikatelier.
Feedback-ul vostru este pentru noi cea mai bună sursă de creștere și perfecționare și de aceea vă suntem recunoscători pentru fiecare gând pe care îl împărtășiți cu noi.
Vă mulțumim că ne sunteți alături în această frumoasă călătorie și vă așteptăm cu brațele deschise pentru noi aventuri creative! 

Cu drag,
Mihaela


Galerie imagini
GAPG5ZPDX25ZE1

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!