Despre mine si povestea Mikatelier

Buna dragii mei!

 

Am zis ca primul meu blog post sa fie o prezentare a pasiunii mele: Mikatelier, atelierul de creatie de cadouri handmade personalizate.

 

Eu sunt Mihaela, mamica unei fetite de 3 ani si jumatate, si de 5 luni am dat startul acestui minunat proiect.

 

Mikatelier, este atelierul meu in care imi adun ideile si creez decoratiuni pentru casa si accesorii pentru intreaga familie, cum ar fi: perne decorative “cititoare”, sorturi de bucatarie pentru intreaga familie.

 

Proiectul meu a plecat de la idea de a oferi cadouri unice si personalizate in functie de tipul fiecarei persoane. Cativa ani am cochetat cu crearea de bijuterii, pe care nu le-am abandonat si imi doresc sa imbin bijuteriile cu articolele textile pentru a da o unicitate produselor oferite de mine.

 

Fetita mea este prima sursa de creativitate in ceea ce priveste produsele pentru copii si proiectele pentru 2017 nu se opresc aici! :)

Imi place ce fac si lucrand in fiecare saptamana la cate un nou model ma incarc cu energie, incredere si creativitate pentru ca de la fiecare idee, pe masura ce lucrez gasesc noi si noi idei.

 

Pentru ca sunt la inceput de drum, am creat o pagina de Facebook, Mikatelier ( www.facebook.com/mikatelier.ro ), acum lucrez si la acest site ( https://www.mikatelier.ro ) si imi doresc sa fiti alaturi de mine, pentru a duce mai departe povestea Mikatelier.

 

Fiecare feedback venit este unul constructiv si ma ajuta sa merg mai departe si sa ma perfectionez.

 

Cu drag,

Mihaela


Galerie imagini
GAPG5ZPDX25ZE1

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!